HTML

Niki cseperedése

Első gyermekem első heteiről, hónapjairól; éveiről :-) És az én érzéseimről közben.

Friss topikok

  • bishop: Sajnálom, hogy nem lehettek együtt az új évben, de azért remélem minden rendben :) BÚÉK! (2011.12.31. 20:42) Karácsony
  • bishop: Rég volt már frissítés :) Jó, hogy végre kezd kialakulni egyfajta rendszer a kicsinél :) (2011.12.10. 13:16) Első utazás
  • Roncika: Hali!!! Tök jó Naomikám!!!! Akkor sikerült a "nagy út". Remélem a BKV is klassz lesz. De szerintem... (2011.11.23. 13:34) Itt tartunk most
  • Thommer84: Kár a csokorért, a Ti esküvőtökön szívesen pálinkáznék helyettetek is. :D (2011.11.16. 21:24) Egy esküvő és 3 átaludt éjszaka
  • Deworde: Na mi volt? Amúgy mit néz egy csecsemő-ortopédus? Gondolom, a bébik mind lúdtalpasak. Vagy nem is?... (2011.11.11. 15:49) Egy hónapos :-)

Címkék

Megvagyunk :-)

2012.03.02. 09:37 Noemikusz

Igen, tudom, hogy régen nem írtam :-) De most majd megint igyekszem :-)

Nagyon sok izgalmas dolog történik körülöttünk :-) Niki elkezdett forogni hátról hasra és néha vissza. Nagyon mozgékony. Sajnos néha pont evés után kezd bele, amitől kijön a kaja fele. De ez van; ráérek egész nap mosni :-) Már mindent megfog és megtart a kezében. Játszik a csörgőkkel, nézegeti őket, megeszi őket. Van, hogy 15-20 percet is elvan így.

Jön az első foga! Vagy az első kettő :-) Este alszik, napközben néha hisztis és nagyon ritkán vigasztalhatatlanul sír :-( De már látjuk az egyiket, a teteje már kint van :-)

Továbbra is nagyon barátkozós, nem ijed meg az emberektől.

Na és ez a jó idő! Szuper! Megint tudunk menni sétálni, már nagyon vártam. Egyik nap hintáztunk is, nagyon élvezte :-) Ha szombatra is ilyen jó idő marad, megyünk a Margit-szigetre sétálni egy nagyot természetesen hármasban. Gábor fényképezhet kedvére.

Megtettem az első lépést a jogsi felé: rákerestem a neten :-) Van egy suli a keletinél, szerdán esténként vagy hétvégén vannak órák. Mind beleesik a szopi-időbe sajnos, úgyhogy marad a lefejt tej meg a tápszer, ha addigra nem váltunk ki egy szoptatást rendes evésre. Hétfőtől megpróbálom, hogy a délutánin evés után csak teát kap, cicit nem.... kíváncsi vagyok, hogyan fog neki tetszeni.

Már elég sok mindent eszik: alma, őszibarack, babapiskóta, sütőtök, répa, krumpli, körte, banán. Ma adok neki először csirkemellet. Megeszi mindet, a kedvenc a babán és a barack.

 

Nem mondom, hogy nagyon hiányzik a munka, de jó volt egyik nap bemenni kicsit beszélgetni. A munkatársak nagyon hiányoznak és a pezsgés, pörgés is. Nem mondom, hogy unatkozok itthon, de nagyon más. Jó és rossz értelemben is :-)

Ja, és ma tudtam meg, hogy bár csökken a GYED-em, kompenzációra nem vagyok jogosult. Ez van. Állambácsi szerint Niki nem gyerek, nem jókor született. Ettől persze nem fog kevesebb pelenkát kapni :-) Csak elég kiábrándító. Nem akarok politizálni, csak kicsit nagyon kiábrándító.

Felébredt a lelkem, megyek :-)  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nikiesnoemi.blog.hu/api/trackback/id/tr754283933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása